Kerkdienst 28 nov 2021 – ds. A. Hoekstra, eerste advent (online)

Kerkdienst 28 nov 2021 – ds. A. Hoekstra, eerste advent (online)
Datum 28 november
Tijd 10:30 - 11:15 uur
Locatie Remonstrantse gemeente en online
Komende zondag 28 november, Eerste Advent, is weer een dienst in onze kerk. Voorganger is ds. Anna Hoekstra en het thema van de dienst is Kom met uw zachte glans doordringen, o zon van liefde mijn gemoed. In de bijlage vindt u de liturgie.
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zal deze dienst uitsluitend digitaal te volgen zijn. Er kunnen dus geen kerkgangers aanwezig zijn.
Een gefilmde opname van de dienst zal zondagmiddag en daarna gedurende een week te bekijken zijn op ons YouTube-kanaal via deze link: Remonstranten Groningen – YouTube
Anna Hoekstra is als remonstrants predikant verbonden aan verpleeghuis Wittenberg te Amsterdam. Hoewel zij in Amsterdam woont en werkt is het noorden van Nederland haar niet geheel onbekend. Voor ds. Hoekstra naar Amsterdam ging was zij remonstrants predikant in Apeldoorn en daarna in Oude Wetering (2005-2009).
Het collectedoel voor deze zondag is de Sinterklaasactie van de Voedselbank, een speciale actie om ervoor te zorgen dat ook de armste kinderen een cadeautje krijgen met Sinterklaas. Als u een bijdrage aan dit doel, of aan een van de andere goede doelen van het collecterooster (de eerste collecte), wilt geven, kunt u een bedrag overmaken naar het rekeningnummer van Diaconie Remonstrantse Gemeente Groningen: NL91 INGB 000 080 88 17 onder vermelding van het betreffende goede doel.
Uw bijdrage voor de activiteiten van de gemeente (de tweede collecte) kunt u overmaken naar het rekeningnummer van de Remonstrantse Gemeente Groningen: NL77 INGB 000 087 92 00 onder vermelding van ‘collecte’.

Agenda