3 februari 2022

Vanaf 6 februari weer fysieke diensten

Geschreven door Redactie
Alhoewel de besmettingen nog sterk stijgen heeft de rijksoverheid op de persconferentie van dinsdagavond 25 januari jl. een aantal versoepelingen bekendgemaakt, die ook van belang zijn voor kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten.Naar aanleiding van deze versoepelingen heeft de kerkenraad besloten dat er vanaf  6 februari onder bepaalde voorwaarden weer fysieke kerkdiensten gehouden kunnen worden. Dit zal op dezelfde manier gaan als afgelopen zomer en najaar. Omwille van de veiligheid van ons allen tijdens de kerkdiensten is het naleven van deze voorwaarden door iedereen van groot belang.
Dit betekent dat als u de dienst wilt bijwonen u zich vooraf moet aanmelden bij het kerkelijk bureau en daarna bericht krijgt of u bij de dienst aanwezig kunt zijn. Er kunnen maximaal dertig kerkgangers de dienst in het kerkgebouw bijwonen. Aanmelden kan via de e-mail: info@bureaurgg.nl tot vrijdagochtend 11.00 uur, of telefonisch via 050-3130771 op vrijdagochtend tussen 10.00 uur en 11.00 uur.
Daarnaast gelden nog steeds alle maatregelen zoals die beschreven staan in ons gebruiksplan: handen desinfecteren bij binnenkomst, anderhalve meter afstand houden, de looproutes volgen, zoveel mogelijk blijven zitten, een mondkapje dragen bij verplaatsing en thuisblijven bij klachten.
Het gezamenlijk zingen van de liederen is weer toegestaan, maar we willen u wel vragen om dit ingetogen te doen.
We besteden veel aandacht aan een goede ventilatie en we doen ons best het desondanks aangenaam te laten aanvoelen in de kerkzaal. Het is echter wel winter en buiten is het guur en koud. Houdt u er daarom rekening mee dat het misschien wat fris of tochtig kan zijn in de kerk tijdens de dienst.
We blijven de kerkdiensten voorlopig ook via de livestream uitzenden, voor onze leden en vrienden die liever thuis de dienst digitaal meevieren.

Gerelateerd