Gemeentemaaltijd en inzameling voor de Voedselbank

Gemeentemaaltijd en inzameling voor de Voedselbank
Datum 3 november 2017
Tijd 17:30 uur
Locatie Remonstrantse Kerk, Coehoornsingel 14, 9711 BS Groningen
Entree
5 euro

Gemeentemaaltijd op vrijdag 3 november

 

Vrijdagmiddag 3 november om 17.30 uur zal er in de kerkzaal van onze gemeente weer een gemeentemaaltijd plaatsvinden. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 5.

Aanmelding voor de maaltijd, alsmede aanmelding van vrijwilligers graag per e-mail naar het kerkelijk bureau (remonstrantsegemeente@groningerkerken.nl)

 

 

Maaltijd in de kerk en voedselbank

Lida en Cisca Arends-Willegers

Vrijdag 6 oktober waren we bij de heropening van de voedselbank in Groningen, die is verhuisd naar de Ulgersmaweg. Burgemeester Den Oudsten verrichtte de opening. Hij sprak over het feit dat de voedselbank bestaat en nodig is voor mensen die het niet zo goed getroffen hebben in het leven. Hij hield ons voor dat door omstandigheden een ieder in de problemen kan komen en dat het niet een kwestie is van domheid of verkeerde keuzes. Hij  dankte een ieder die op wat voor manier dan ook betrokken is bij de voedselbank voor zijn of haar inzet.

Deze dank willen we graag aan u overbrengen, omdat u elke maand weer met levensmiddelen en luiers naar de kerk komt.

Zondag 5 november, voedselbankzondag, is er geen dienst in onze kerk en daarom geen mogelijkheid spullen te brengen. Op vrijdag 3 november is echter de gemeentemaaltijd en het lijkt ons een mooi gebaar om, wanneer u aan die maaltijd deelneemt, uw donatie voor de voedselbank dan mee te nemen. We hoeven dan geen maand over te slaan. Zoals gebruikelijk zorgen wij ervoor dat het bij de voedselbank komt.

 

Agenda